Marnie, az új kutya

2010.09.21. 21:50

Marnie fiatal és szép, mégsem kellett senkinek hosszú hónapokon át. De életben van és ezt az ajkai Vahur Állatvédő Egyesületnek köszönheti, akik kimentették őt a helyi gyepmesteri telepről és átmenetileg elhelyezték őt. De az ő lehetőségeik is végesek, s már így is telt-teltházzal üzemel aprócska menhelyük. Mostanra eljutottak arra a szintre, hogy nem tudnak átvenni a gyepmesteri telepről kutyát, így azon szerencsétlenek számára, akik most ott várják a 14 napjuk leteltét, már nincs opció: elaltatásra kerülnek.

Az ajkai állatvédők menhelyén élő kutyák oltottak, de nagy zsúfoltságban élnek: hiszen minden hely egy megmenekülő életet jelent a sintérek karmai közül. Kérünk mindenkit, aki kutyát keres, nézze meg az ajkai kutyákat is:

http://gallery.site.hu/u/Betty78_Gazdikeresok/Vahur/Gazdikeresok/

Marni már "futrinkás", kipiheni a fáradalmait, megszokja az új környezetet, majd átesik az ivartalanításon és gazdát keres. Egy év körüli, kedves, barátságos kutya - családi társnak lenne ideális. Mi pedig mától arra koncentrálunk, hogy Marnie számára (is) megtaláljuk az álomcsaládot.

A bejegyzés trackback címe:

https://futrinka-alap.blog.hu/api/trackback/id/tr352313599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása