Kupak a mai napon visszakerült a gondozásunkba, korábbi ideiglenes befogadója, Rita vette őt magához, hogy ne kelljen a családi körülmények után egy rideg kennelben találnia magát.

Kupak visszajött, még mindig nem is tudom felfogni. De nem csak én, korábbi pártfogói sem. Idézet az ő tollukból:

Kupak volt a hat testvérke közül a legokosabb. Mindent ő csinált először. :) Ő volt a második legkisebb, de ő tanította meg a nagyokat hogy hogyan kell a lépcsőn kimenni a kertbe.:))) Állandóan magyarázott, mindent figyelt és mindenhez volt megjegyzése. Rendkívül kis kommunikatív, érdeklődő volt kicsinek. Az ágyba is ő kéredzkedett először...:D Vannak képeim róla kb. három hónapos korárig hát... nekem a legszebb is ő volt. Nagyon sajnálom, hogy visszaadták őt. :(  Remélem, hogy ő is megtalálja az "igazi" családját, akiben nem fog csalódni!

Kupak visszajött, mert a szomszédok nem szívlelték, a család pedig belefáradt. Kupak persze ebből mit sem ért, csak azt, hogy a megszokott körülményei megszűntek, változás van. Mivel az ivartalanítása "elhalasztódott", így azon is nálunk kell átesnie, illetve ismételjük a babaként kapott oltásait, hogy immáron belekezdhessen a felnőtt életében.

Nem tényszerű, hogy az életszakaszok váltásainál valami rossz történjen, de Kupak eddig nem volt szerencsés. Anyukája, Theodora egy vízmosásban szülte meg őt és testvéreit. Ott esélyük sem lett volna a túlélésre, de megtalálták őket, s a Szomorú Szív Alapítvány segítségkérésére mi kerestünk számukra befogadó családot. Egyikük sem lett beteg, mindenki gond nélkül cseperedett és lassan gazdához is költözött mindenki. A gazdikat nem hagytuk kicsúszni a látókörünkből, az ivartalanítások ellenőrzése is folyamatban van, hiszen azt ők vállalták az örökbefogadásnál.

Ki gondolta volna, hogy pont Kupak...? Ha valaki szeretne egy szobatiszta, barátságos, egy év körüli, de már most sokat megélt, az emberekbe vetett hitét azonban el nem veszített, gyerek és lakásbarát, játékos ivartalanított kan kutyát, írjon az info@futrinkautca.hu e-mail címre. De most már tényleg csak az igazi, a tökéletes jöhet számításba.

A bejegyzés trackback címe:

https://futrinka-alap.blog.hu/api/trackback/id/tr572828585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rita Anna 2011.04.20. 01:04:02

Éppen mellettem alszik most ez a drága angyal.

Az a legszomorúbb, hogy azt a 3-11 hónapos korát töltötte ennél a családnál, ami alatt kialakultak benne fontos kötődések és könnyebben talált volna igazi gazdit az aranyos pofijú bébi kutya.
Mikor pici volt, nagyon sokan érte rajongtak, de egy olyan helyre vártunk számára, ahol kert, pesztráló gyerek, nyüzsgő környezet veheti körül ezt az élénk, nagyon társas kutyust. Ennek a családnak adtuk, azt gondolva, hogy a legtökéletesebb otthont adják számára. Mégis visszakerült, már kamaszként.
Remélem a különleges egyénisége felcseperedve is segít neki könnyen álom gazdit találni.

Kupak fiatal korán felül is energikus kutyus, minden környezetében lévő eseményre érzékeny és reagál. Azt mondom, beszél: hümmög, mormog és a legkülönfélébb édes hangokat adja ki percről percre. Ez annyira aranyos, hogy nem lehet vele betelni. Nagyon kedves, vidám, bújós. Bújáskor is halk hümmögő, nyöszögő hangokat ad ki:) Bizony ő igencsak szeret ugatni is, őrzi az otthont és a legtöbb járókelőt sem hagyja szó nélkül. Egy kiadós séta után viszont garantáltan hunyorog, bólogat és elszenderedik.
Bárhova el lehet menni vele. Autóval, pórázon, póráz nélkül, tömegbe, kutyákkal, barátokhoz lakásába... Jól viselkedik és figyel a nevelésre.

Olyan kis törékeny minden értelemben, de temperamentumos is, és teli-teli van szeretettel!

Most felébredt, átment egy másik fotelbe, letette a fejét egy párnára és nézi mit írok róla:)
süti beállítások módosítása