Nóza, a majdnem kutya

2010.09.19. 20:16

Nóza egy macska. Ő ezt nem valószínű, hogy így gondolja, mert semmi, a macskákra jellemző félelem, bizonytalanság vagy bizalmatlanság nincs benne. Egy benzinkúton vettük fel - nem akartuk megmenteni, de ő úgy döntött, hogy márpedig megmentjük és kész. Az autóban meglepően jól utazott, az ablakra támaszkodva nézelődött, kiváncsian bámult át az elhaladó autókba, majd amikor megunta, összegömbölyödött.

Nincs rutinunk macskamentésben, nem is szoktak macska védenceink lenni, bár majdnem minden évben azért van egy-egy kivétel. A 2010. év cicája tehát a Futrinka Egyesület tekintetében biztosan Nóza lett.

Beoltattuk, féreghajtottuk, bechipeztettük, majd ideiglenes befogadóhoz költözött, de szerencsére a különleges karakterre hamar felfigyeltek és néhány nap múlva újra, immáron a mi döntésükhöz igazodva az autónkban ült. Azóta Érden lakik és nagyon boldog. Gazdája szuperlatívuszokban beszél róla, Nóza ugyanis egy csoda. Okos, kiegyensúlyozott, kedves, érdeklődő. Mintha kutya lenne.

Most kaptunk róla képeket a gazditól. Szépen cseperedik a kisasszony.

A bejegyzés trackback címe:

https://futrinka-alap.blog.hu/api/trackback/id/tr122308455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása