2010. október 6-ára az egyik lelkes önkéntesünk csapatépítő futrinkás vacsorát tervezett, méghozzá nem is akármilyen helyre: az állatbarát és a kulináris kultúrát magas szinten művelő Árnyas Étterembe, ahol nem utolsó sorban Egyesületünk védencei számára kihelyezésre került egy támogatói persely.

Szeretném ezúton is megköszönni monkának, hogy időt, energiát nem kímélve, mindenkit noszogatva megszervezte a vacsorát, azt pedig különösen, hogy sikerült ezt úgy tennie, hogy lényegesen többen jöttek el, mint egy-egy "standard" rendezvényünkre: közel harmincan ültük körül a számunkra biztosított asztalt.

Az Árnyas Étteremnek is köszönet a gasztro-kalandért és a kedvezményes árakért. Szerintem többen úgy jöttünk el az est végén, hogy oda magánszemélyként is visszatérünk.

Reméljük, hogy aki csatlakozott hozzánk erre az estére, nem bánta meg.

A vacsorán készült képek megtekinthetők itt:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album276/1006/

A bejegyzés trackback címe:

https://futrinka-alap.blog.hu/api/trackback/id/tr892362261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása